Tree

Priorin® Extra ravitsee hiusjuuria sisältäpäin

Hiusten kasvussa avainasemassa ovat hiusjuuret.

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä.

Priorin-tuotteet ovat myynnissä vain apteekeissa.

Priorin Extra

Saadaksesi parhaan vaikutuksen käytä kapseleita 3–6 kuukautta. Tämän jälkeen ylläpidä hoitotulosta yhdellä kapselilla päivässä. Priorin Extra soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Monipuolinen yhdistelmä biotiinia ja muita ainesosia

Hiukset kasvavat terveiksi ja elinvoimaisiksi, kun hiusjuuri saa tärkeitä ravintoaineita.

Priorin Extra -kapseleiden monipuolinen koostumus sisältää:

Biotiini
Hiusvitamiiniksikin kutsutulla biotiinilla eli B7-vitamiinilla on tärkeä rooli solujen normaalin toiminnan, kasvun ja kehityksen tukemisessa. Se vaikuttaa orvaskeden solujen kasvuun ja erilaistumiseen ja on siksi tärkeä ihon ja hiusten muodostumiselle ja uudistumiselle.

L-kysteiini
Aminohappo l-kysteiini on hiusten rakenneaineen keratiinin luonnollinen osa.

Hirssiuute
Priorin Extra -kapseleiden tärkeä raaka-aine on välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä hirssiuute, jota valmistetaan erityisen prosessin kautta.

Pantoneenihappo (B5-vitamiini)
Pantoteenihappo vaikuttaa solujen normaaliin energia-aineenvaihduntaan, myös hiuspohjassa. Kasvavan hiuksen juuressa solujen aineenvaihdunta on vilkasta.

Ravintolisä hiuksille

Priorin Extra -kapselit:

 • tukevat hiusten hyvinvointia
 • sisältävät biotiinia – tärkeää ravintoainetta, jonka on pitkään tiedetty tukevan hiusten säilymistä terveinä.

Miten Priorin Extra -valmistetta käytetään?
Priorin Extra on valmiste hiuksillesi, joka nautitaan sisäisesti. Suositeltava vuorokausiannos ensimmäisen 3 kuukauden aikana: ota 2 kapselia vuorokaudessa vesilasillisen kera ruoan jälkeen. Kapselit voi ottaa erikseen tai yhtä aikaa. Suositeltava vuorokausiannos pidempiaikaiseen ylläpidolliseen käyttöön: 1 kapseli vuorokaudessa. Ilmoitettuja vuorokausiannoksia ei saa ylittää. Priorin Extra sopii aikuisille.

Miten pitkään Priorin Extra -valmistetta käytetään?
Priorin Extra -valmistetta suositellaan käytettäväksi 3–6 kuukauden ajan. Kuurin voi tarvittaessa toistaa tai sitä voi jatkaa milloin tahansa. Priorin Extra sopii pitkäaikaiseen käyttöön. Priorin Extra ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elintapoja.

Vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste Priorin Extra -kapselin ainesosat:

Ydin: vehnänalkioöljy, hirssiuute (kasviuute), keltainen mehiläisvaha, vitamiini B5 eli pantoteenihappo kalsiumpantotenaattina, soijalesitiini, kystiini (aminohappo), magnesiumoksidi, vitamiini B7 eli biotiini

Kuori: gelatiini, glyseroli, vesi, rautaoksidit E172, titaanidioksidi E171, vanilliini, p-metoksiasetofenoni, keskipitkäketjuiset triglyseridit

Sisältää soijaa.
Laktoositon, gluteeniton.

Ravintosisälto:1 kapseliVuorokausiannos (2 kapselia)% vuorokautisen saannin vertailuarvosta
(2 kapselia)
Biotiini100 µg200 µg400
Pantoteenihappo-
kalsiumpantotenaatiina
13,8 mg (15 mg)27,5 mg (30 mg)458

Ravintosisältö:
1 kapseli sisältää: biotiini 100 mikrog, Pantoteenihappo-kalsiumpantotenaattina 13,8 mg (15 mg)
2 kapselia (vuorokausiannos) sisältää: biotiini 200 mikrog, pantoteiinihappo-kalsiumpantotenaattina 27,5 mg (30 mg)
% vuorokautisen saannin vertailuarvosta (2 kapselia): biotiini 400, pantoteiinihappo-kalsiumpantotenaattina 458

Priorin Extra -valmisteen säilytysohjeet

Säilytä alle 25 °C:ssa suojattuna lämmöltä ja kosteudelta. Älä käytä pakkauksen kylkeen merkityn viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Hiusten hoitovinkkejä

Oikea tapa hoitaa hiuksia on tärkeää. Seuraavassa muutamia hoito-ohjeita:

1. Käytä hellävaraista shampoota.
2. Huuhtele hiukset kunnolla. Huuhtelun pitäisi kestää kauemmin kuin pesun.
3. Älä käytä hiusten kuivaamiseen liikaa lämpöä. Ilmakuivaus on tervein tapa.
4. Käytä vain hyvälaatuisia pyöreäkärkisiä harjoja ja kampoja.
5. Jätä pitkät hiukset auki niin usein kuin mahdollista. Kuminauhat ja pompulat voivat vahingoittaa hiuksia.
6. Vältä hiusten värjäämistä voimakkailla väriaineilla ja permanenttia kovin usein.
 
Valmistaja:
Berlimed S.A.
C / Francisco Alonso n° 7,
Poligono Industrial Santa Rosa,
Alcala de Henares, 5628806 Madrid


Yhteystiedot:
Bayer Oy, Consumer Care
PL / PB 73
02151 Espoo/Esbo

Priorin® Extra osaksi hiusten hyvinvointia

Vinkkejä Priorin Extra -valmisteen käyttöönottoon

Hiusten kasvu on hidasta ja vaatii kärsivällisyyttä. Priorin Extra -kapseleita suositellaan käytettävän yhtäjaksoisesti vähintään kolmen kuukauden ajan.

Kuurin aloittaminen

Ota 3–6 kuukauden ajan 2 kapselia päivässä. Kapselit nautitaan pureskelematta pienen nestemäärän kera.

Hyvinvoinnin ylläpitoon

1 kapseli päivässä riittää yleensä hiusten hyvinvoinnin ylläpitoon.

Pidä hiuksistasi hyvää huolta

Kun otat päivässä kaksi Priorin Extra -kapselia, annat hiusjuurille tärkeitä hivenaineita ja rasvahappoja. Hiukset kasvavat luonnostaan hyvin hitaasti, joten ensimmäiset hoidon tulokset näkyvät noin neljän viikon kuluttua. Hiusjuuret tekevät työtään piilossa päänahan alla. Vaikka et aluksi tuntisikaan mitään eroa, nauti siitä, että pidät parasta mahdollista huolta hiuksistasi.
 
Priorin Extra antaa tukea hiuksille aivan alusta lähtien, sillä se ravitsee hiusjuuria sisältäpäin. Hiustenhoidon osana Priorin Extra tukee sekä hiusten rakennetta että niiden kasvua.

Kärsivällisyys kannattaa

Ehdotus: Priorin Extra -hoitokuurin ensimmäiset tulokset alkavat näkyä.

Hienoa! Olet nyt saanut loppuun Priorin Extra -kuurin ensimmäiset neljä viikkoa. Aloittaminen on aina vaikeinta, etenkin kun alussa tulokset eivät vielä näy. Olet nyt kuitenkin hyvässä vauhdissa. Hiusjuuri tekee töitä täysillä syvällä hiuspohjassa, ja uusi hius tarvitsee aikaa, kun se työntyy esiin hitaasti millimetri kerrallaan.

Motivointivinkki: Hiuspohjan hieronta

Miltä kuulostaisi virkistävä hiuspohjan hieronta kovaa työtä tekeville hiusjuurille? Käy kampaajalla, hierottavana tai pyydä ystävääsi tai kumppaniasi hieromaan. Hiuspohjan hieronta on itse asiassa helppoa. Paina sormenpäillä kevyesti hiuspohjaa ja liikuta sormia hitaasti pyörivin liikkein koko päänahan alueella. Kiinnitä erityistä huomiota herkkiin alueisiin esimerkiksi niskassa, ohimoilla ja korvien ympärillä – nauti!

Oikea tapa pestä hiukset:

 • Pese shampoolla vain lyhyen aikaa.
 • Huuhtele hiukset perusteellisesti, lopuksi viileällä vedellä. Tämä piristää verenkiertoa ja sulkee huokoset.

Kaunis tunne

Enemmän on enemmän. Nauti terveistä hiuksistasi!

Kaksi kuukautta Priorin Extra -kuuria on nyt takana. Miltä tuntuu? Millaiset hiuksesi ovat?

Hiusten kasvussa avainasemassa ovat hiusjuuret. Ne ovat hiusten kasvupisteitä, joissa hiussolut ja hiusten väri muodostuvat. Hiusjuuret tarvitsevat ravintoa sisältäpäin, verenkierron välityksellä, jotta ne voivat vaikuttaa hiusten kasvuun. Hiuksen elävä osa löytyy hiustupesta, jonka ytimessä sijaitsee hiusnysty – kasvukeskus, josta hiuksen juuri saa ravintonsa ja josta hius kehittyy.

Monet Priorin Extra -valmisteen käyttäjät kertovat, että kahden kuukauden käytön jälkeen hiuksia on helpompi käsitellä ja ne tuntuvat jämäkämmiltä. Monet kertovat myös kynsien hyvinvoinnin lisääntyneen.

Motivointivinkki: Rentoutus

Stressi voi päästä ihon alle ja vaikuttaa vahingollisesti koko elimistöön. Joskus vaikutus voi olla niin voimakas, että hiusjuuretkin kärsivät. Muutama seikka voi auttaa pääsemään yli näistä hetkistä. Kokeile esimerkiksi yksinkertaista mutta tehokasta hengitysharjoitusta:

 • Sulje silmäsi hetkeksi.
 • Hengitä syvään sisään nenän kautta.
 • Tunne, miten ilma virtaa lävitsesi.
 • Hengitä hitaasti ulos nenän kautta.
 • Keskity ajattelemaan jotain lyhyttä, positiivista sanaa – esimerkiksi "riemu", ”nauru” tai "rauha" – aina hengittäessäsi ulos.

Voit tehdä tämän harjoituksen milloin tahansa ja niin usein kuin haluat. Huomaat, että tämän jälkeen kaikki tuntuu hieman rennommalta.

Ravitut ja hyvinvoivat hiukset

Onneksi olkoon! Kolmen kuukauden kuuri on takana.

Hiuspohjassamme kasvaa 80 000–100 000 hiusta, joista 85–90 % on yhtä aikaa kasvuvaiheessa. Kahdesta kuuteen vuotta kestävän kasvuvaiheen aikana hius kasvaa noin sentin kuukaudessa. Loput hiuksista ovat lepo- tai välivaiheessa. Koska hiukset kasvavat hitaasti, hiusjuurille on tärkeää antaa ravintoaineita säännöllisesti.

Monet Priorin Extra -valmisteen käyttäjät kertovat hiustensa hyvinvoinnin lisääntyneen kolmen kuukauden käytön jälkeen. Hiusten hyvinvointiin vaikuttavat kuitenkin monet seikat, kuten elämäntilanne ja elimistöä rasittavat tekijät. Tästä syystä Priorin Extra -kapseleiden vaikutus on yksilöllistä. Parhaan tehon saa yhtäjaksoisella kahden kapselin päivittäisellä 3–6 kuukauden ajan. Ylläpitohoitona yksi kapseli päivässä usein riittää.

Priorin Liuos 50ml

Proirin Liuos

Tukee hiusten kasvua
Vaikuttaa* suoraan hiusjuuriin
Ulkoisesti hoitava

Priorin® tarjoaa nyt hoitovaihtoehdon sinulle, joka haluat luotettavan ja tehokkaan ulkoisesti hoitavan valmisteen hiusongelmien hoitoon.

Priorin® Liuos on kasviperäinen ja tutkitusti tehoaa hiusongelmiin. Tuotetta tulisi käyttää 12 viikkoa näkyvien tulosten saavuttamiseksi.

Priorin® Liuos vaikuttaa hiusjuuriin, joissa on hiusten kasvukeskus. Liuos tukee hiusjuurissa hiusten kasvukiertoa ja edistää hiustenkasvua ja voi näin vähentää hiusten irtoamista**.

1Tehokas Cosmetic Test Report

2Kasviperäinen ja hoitava

Kasviperäinen BaicapilTM-ainesosa ja hiuspohjaa hoitava B5-provitamiini vaikuttavat hiusjuuriin.

Baicapil Dekspantenoli

3Helppokäyttöinen

Levitetään hiuspohjaan vain kerran päivässä

Helppokäyttöinen 1

Asetinta pyöritetään sivusuunnassa.

Helppokäyttöinen 2

Liuosta suihkutetaan 5-8 painallusta koko päänahan alueelle.

Helppokäyttöinen 3

Levitetään hiuspohjaan hellävaraisesti hieromalla; liuosta ei tarvitse pestä pois. Kampaus tehdään tavalliseen tapaan.

*BaicapilTM vaikuttaa suoraan hiusjuuriin.
**Muusta kuin sairaudesta johtuvaa hiusten irtoamista.

Anna Priorin® Shampoon tuuheuttaa

Ihanteellinen kokonaisuus yhdessä Priorin Extra -kapseleiden kanssa.

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Priorin-tuoteperheen Priorin Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Se sisältää luonnollisia kasviuutteita ja B5-provitamiinia. Parhaan tuloksen saat, kun käytät shampoota rinnakkain Priorin Extra -kapseleiden kanssa.

Shampoo Priorin

Sopii normaaleille ja kuiville hiuksille.

 • Hoitaa hiuspohjaa ja rauhoittaa päänahkaa
 • Pakkauskoko: 200 ml
 • Vain apteekeista