Priorin® ja Bayer

Historiaa yli 60 vuoden takaa

Yli 60 vuoden kokemus

Uudesta keksinnöstä apteekin myydyimmäksi hiusravinteeksi

Priorin® aloitti maailmanvalloituksensa vuonna 1959 Sveitsissä, kun gynekologi Kurt Bösch ja kemisti Hans Stehle saivat tuotekehitystyönsä päätökseen. Suomeen Priorin®-valmiste saapui vuonna 2005.

Priorin® Extra on apteekin myydyin hiusravinne (IQVIA apteekkimyynnit, hiuskategoria YTD10 2021).

 

Priorin® Extra takana on Bayer

Bayer: Science For a Better Life

Tiede ja tuotekehitys

Kansainvälisen Bayer-konsernin ydinosaaminen on Life Science -alalla terveydenhoidon ja ravitsemuksen parissa. Yrityksen tuotteet ja palvelut on suunniteltu ihmisiä ja kasveja hyödyttäviksi ja elämänlaatua parantaviksi. Samalla Bayer haluaa luoda sidosryhmilleen lisäarvoa innovaatioilla sekä panostaa kasvuun ja parempaan tuottavuuteen. Bayer on sitoutunut noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita sekä toimimaan yhteiskunnallisesti ja eettisesti vastuuntuntoisella tavalla.

Bayer Suomessa

Tuotevalikoimassamme Suomessa ovat Bayerin reseptilääkkeet ja itsehoitovalmisteet sekä kasvinsuojeluaineet ja torjunta-aineet. Kansainvälinen toimintamme Suomessa keskittyy reseptilääkkeisiin: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, tuotantoon ja Suomessa valmistettujen lääkkeiden vientiin yli 130 maahan. Suomesta johdetaan myös useita Bayerin kansainvälisiä kliinisiä tutkimuksia. Bayerin Nordic-alueorganisaation pääkonttori on Espoossa. Alueorganisaatioon kuuluvat Suomi, Tanska, Ruotsi, Norja, Islanti, Viro, Latvia ja Liettua. Bayer työllistää Suomessa noin 900 henkilöä.

Lisätietoja www.bayer.com ja www.bayer.fi

Root wave