Priorin® Shampoo

Priorin® Shampoo

Vahvistava shampoo ylimääräistä ravintoa kaipaaville hiuksille. Priorin® shampoo puhdistaa hiuksesi hellävaraisesti sen luonnollisen koostumuksensa ansiosta. Sen sisältämä luonnollinen hirssiuute, glykoproteiinit, sekä B5-provitamiini vahvistavat, ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia. Priorin®-shampoo soveltuu jokapäiväiseen käyttöön, ja sitä voidaan käyttää yhdessä Priorin® Extra -kapseleiden kanssa.

Tuote saatavilla 1 pakkauskoossa: 200 ml pullo

FIMEA:n luettelo Suomen apteekkien verkkopalveluista täällä: Luettelo apteekin verkkopalveluista

Näin Priorin® shampoo toimii

Jotta hiuksesi olisivat täysin puhtaat, ne on pestävä shampoolla jolla on sekä puhdistavia että hoitavia ainesosia. Tällä tavoin pienennät riskiä siitä, että hiuksesi ovat rasvaiset ja alas painuneet. Myös päänahka pysyy puhtaana, kun käytät oikeanlaista shampoota.

Hieromalla shampoota varovasti hiuksiin, se liuottaa sekä rasvan että lian. Tätä tekemällä lisäät myös verenkiertoa päänahassasi, mikä puolestaan voi stimuloida hiusjuuriasi positiivisella tavalla. 

Yksi Priorin®-shampoon tärkeimmistä ainesosista on B5-provitamiini, joka lisää ravintoa ja kosteutta hiuksiin. Viimeistele valitsemallasi hoitavalla hoitoaineella ja hemmottele itseäsi ajoittain hiusmaskilla tai muulla hiusten tehohoidolla, niin sinulla on kaikki edellytykset terveille hiuksille.

Anna Priorin® Shampoon tuuheuttaa

Ihanteellinen kokonaisuus yhdessä Priorin® Extra -kapseleiden kanssa.

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Priorin®-tuoteperheen Priorin® Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Se sisältää luonnollisia kasviuutteita ja B5-provitamiinia. Priorin® shampoota suositellaan käytettäväksi yhdessä Priorin® Extra -kapseleiden kanssa.

Sopii normaaleille ja kuiville hiuksille.

  • Hoitaa hiuspohjaa ja rauhoittaa päänahkaa
  • Pakkauskoko: 200 ml
  • Vain apteekeista
Root wave