10 faktaa Priorin® Extra -valmisteesta

Keräsimme keskeiset faktat yhteen luetteloon.

1.

Hiusten kasvu on intensiivinen aineenvaihduntaprosessi. Hiusjuurten tarvitsemien ravintoaineiden saanti on olennaista hiusten terveydelle.

2.

Priorin® Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, joka sisältää hiusjuurille tärkeitä kivennäisaineita ja rasvahappoja. Priorin® Extra sisältää myös biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä.

3.

Hiusjuurilla on keskeinen osa hiusten kasvussa, sillä hiussolut ja hiusten väri muodostuvat hiusjuurissa. Priorin® Extra vaikuttaa hiusjuureen sisältä päin. Onnistuneen hoidon edellytyksenä kuitenkin on, että hiustuppi tai hiusjuuri on elossa ja toimintakykyinen.

4.

Priorin® Extra -valmistetta otetaan kaksi kapselia kerran päivässä ruoan jälkeen. Pitkäaikaisessa käytössä yksi kapseli päivässä riittää yleensä ylläpitämään hiusten hyvää kuntoa.

5.

Hiukset kasvavat hitaasti, joten Priorin® Extra -valmistetta suositellaan käytettävän säännöllisesti 3–6 kuukauden ajan. Kuurin voi toistaa tai kuuria jatkaa milloin tahansa. Priorin® Extra sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Hiusten pesemiseen on Priorin® Shampoo, joka tukee uusien hiusten kasvua.

6.

Priorin® Extra sopii aikuisille.

7.

Priorin® Extra ei sisällä laktoosia.

8.

Priorin® Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin® Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, I-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä.

9.

Priorin® Extra on tehokas ja tutkittu tuote, jota 93% käyttäjistä suosittelee.**

10.

Priorin® Extra on ravintolisä. Se ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elintapoja.

** Lähde: 3kk Käyttäjätutkimus, 2019

Root wave