Yleisimmin kysytyt kysymykset

Miten hiustenlähtö määritellään?

Noin 100 hiuksen irtoaminen päivässä on normaalia. Jos hiuksia kuitenkin irtoaa yli 100 päivässä pidemmän aikaa, puhutaan hiustenlähdöstä. Päivittäin lähtevien hiusten määrän voi määritellä laskemalla tyynyltä, hiusharjasta ja suihkun siivilästä löytyvät irronneet hiukset.

Voiko hiustenlähtö olla merkki jostain sairaudesta?

Kyllä. Hiustenlähtöä voi aiheuttaa moni sairaus. Oikean hoidon valitsemiseksi on tärkeää tietää, mistä hiustenlähtö johtuu. Konsultoi tarvittaessa lääkäriä tai terveydenhoitoalan ammattilaista.

Voiko hiusten värjääminen tai kuivaaminen hiustenkuivaajalla vahingoittaa hiuksia?

Kyllä. Mekaaninen ja kemiallinen rasitus, kuten hiusten föönaaminen tai värjääminen, voivat vahingoittaa hiuksia.

Voivatko vaihdevuodet vaikuttaa hiustenlähtöön?

Kyllä, vaihdevuosien aikana estrogeenin ja testosteronin yhteisvaikutuksessa syntyy epätasapaino testosteronin hyväksi. Testosteroni vaikuttaa hiusten kasvuun. Vaihdevuosien aikana hiusten kasvuvaihe lyhenee ja lepovaihe pitenee.

Miten Priorin Extra -kapselit vaikuttavat?

Hiusjuuret tarvitsevat riittävästi ravinteita, jotta hiuksista kasvaa terveet ja vahvat. Priorin Extra ravitsee hiusjuuria sisältämillään ainesosilla – sisältäpäin. Priorin Extra -kapseleiden vaikutus perustuu luonnolliseen hirssiuutteeseen yhdessä B5-vitamiinin (pantoteenihapon), biotiinin ja aminohappo l-kysteiinin kanssa.

Miten Priorin Extra -kapseleita tulisi käyttää?

Priorin Extra -kapseleita tulisi käyttää säännöllisesti vähintään 3–6 kuukauden ajan. Ota ensimmäisten 3 kuukauden aikana kaksi Priorin Extra -kapselia päivässä pienen nestemäärän kera. Ylläpidä sen jälkeen hoitotulosta yhdellä kapselilla päivässä.

Ovatko Priorin Extra -kapselit laktoosittomia?

Kyllä. Priorin Extra ei sisällä lainkaan laktoosia.

Sisältääkö Priorin Extra gluteenia?

Priorin Extra -kapselit ovat gluteenittomia.

Miksi Priorin Extra -kapseleita suositellaan käytettäväksi vähintään 3 kuukauden ajan?

Hiukset kasvavat hyvin hitaasti, ja siihen tarvitaan hieman kärsivällisyyttä. Tämän vuoksi Priorin Extra -kapseleiden käyttöä suositellaan käytettäväksi vähintään 3 kuukauden ajan. Lue lisää hiusten kasvuvaiheista täällä.

Onko Priorin Extra hyvin siedetty valmiste?

Priorin Extra on hyvin siedetty valmiste ja se soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön. Jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin Priorin Extra -valmisteen sisältämälle aineosalle, älä käytä valmistetta.

Pian lapseni syntymän jälkeen huomasin hiustenlähdön lisääntyneen. Onko tämä normaalia?

Raskauden aikana veren estrogeenipitoisuus on erittäin suuri ja sen vuoksi hiukset ovat tuuheat ja kiiltävät. Synnytyksen myötä estrogeenipitoisuudet vähenevät lähes vaihdevuositasolle. Tämä johtaa hiustenlähtöön ensimmäisten 2–3 kuukauden aikana synnytyksen jälkeen. Hiusjuurten ravitsemisesta ravintoaineilla voi olla apua.

Voiko Priorin Extra –valmistetta käyttää imetyksen aikana?

Keskustele lääkärin tai sairaanhoitajan kanssa jos harkitset ravintolisien käyttöä raskauden tai imetyksen aikana.